donderdag, 20 juni 2013 22:07

Sports Media's choice of Best Practice P.E. Videos

Written by
Rate this item
(0 votes)

Een nieuwe benadering van het onderwijs in L.O.!

Op LinkedIn – een online sociaal netwerk dat gericht is op vakmensen met meer dan 200 miljoen geregistreerden – is Guy Van Damme, mede-stichter van Sports Media, in november 2012 gestart met een internationale discussiegroep, nl. “Sports Media’s choice of best practice P.E. videos”. Op nog geen 7 maand tijd zijn er reeds 442 internationale vakmensen in L.O. & sport lid geworden.

Deze internationale – Engelstalige - discussiegroep is vooral gericht op het delen en bespreken van kwalitatieve en instructieve video's voor iedereen die betrokken is met het onderwijs in L.O & Sport. Dit met het oog op de verbetering, ondersteuning en vernieuwing van het onderwijs in L.O. & Sport.

Het concept en alsook de succesformule van deze groep ligt in het feit dat kwalitatief en didactisch verantwoord beeldmateriaal – volgens een bepaald thema – gekoppeld wordt aan verantwoorde artikels en bruikbare bronnen voor de dagelijkse praktijk. Het gezond kritisch benaderen van het gebruik van bestaand videomateriaal – bruikbaar voor de praktijk – geeft nieuwe impulsen en inzichten om je eigen handelen bij te sturen of te herzien.

Meer info...

Be a professional … and join us at “Sports Media's choice of Best Practice P.E. Videos”.

You are welcome !

Read 1356 times
Login to post comments