zaterdag, 21 januari 2012 13:26

De nieuwe site draait nu bijna 2 weken

Written by
Rate this item
(0 votes)

… en we merken op dat veel leden het registratieproces zonder problemen doorlopen.

… en anderen de onderrichtingen negeren. Zij proberen een registratie uit te voeren zonder betaling. Voor deze groep willen wij met aandrang herhalen dat deze registraties VERWIJDERD worden. Wenst U geen betalende registratie uit te voeren, gelieve dan het registratieformulier niet in te vullen.

ALLE registraties waarvan de betaling niet is uitgevoerd en in de wachtrij staan worden onmiddellijk verwijderd. Dit om onze boekhouding up-to-date te houden.

Wij hopen op jullie begrip.

Het gebruik van de databank van meer dan 2000 kwalitatieve lesvoorbereidingen is voortaan gekoppeld aan een jaarlijks lidgeld van 5€ - enkel te betalen met een MasterCard of een Visa kaart :

Argumentatie voor het betalen van een lidgeld: De databank is het resultaat van de volgende investeringen: professionele knowhow, financiële middelen, zeer veel tijd in onderhoud, het up to date houden van de databank, contacten leggen en vergaderingen. De kwaliteit van de databank wordt dagelijks bewaakt door een professioneel team. Vandaar ook het betalen van een kleine bijdrage voor het gebruik van de databank.

Wat betekent dit voor de geregistreerde leden van de vorige site ?

Hun registratie voor de nieuwe site vervalt dwz dat iedereen die gebruik wil maken van de databank zich opnieuw moet registreren en hierbij een jaarlijks lidgeld van 5€ dient te betalen. Alsook willen wij met aandrang de nieuwe leden uitnodigen om onze copyrights en privacy te lezen, want het gebruik van de databank is ook aan deze voorwaarden gebonden.

De bezoekers die zich niet registreren komen toch ook ruimschoots aan hun trekken:

- Alle items op de site – op uitzondering van de databank - zijn gratis, waaronder: de vakkundige links ( deze zijn het resultaat van een lang en doorgedreven opzoekingwerk op het net ) – de beeldbank (zelfde opmerking als voor de links) + alle vakspecifieke artikels + het item “ Waardevorming”. Ook met de vakkundige links + beeldbank kan men zeer nuttige informatie halen om lesdocumenten e.a. op te stellen !!!

Verder...

Verder nodigen wij iedereen om de nieuwe structuur van de site uit te testen en ons de nodige feedback te geven.

Het Team van Sports Media

Read 2044 times Last modified on zondag, 26 februari 2012 09:27
Login to post comments